Mehmet Çelik İlkokulu

WEB https://mehmetcelikilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Camiatik Mah. 15 temmuz Şehitleri Cad. NO 58.Yeniçağa/BOLU
VİZYON : Eğitim öğretim kalitesiyle fark yaratan "a" kalite bir okul olmak.
MİSYON : Düşünen, araştıran, sorgulayan, üreten, ilkeli,istikrarlı ve açık fikirli,hoşgörülü kararlı,güvenli ve duyarlı, zamanın değerini bilen, geçmişiyle gurur duyan, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2014-2015 öğrettim Yılında İİstiklal Marşımızı Ezbere okuma yarışması ilçe 1.liğizzet Baysal´ı Anma Etkinlikleri kapsamında şiir dalında İl 1.liği 2015-2016 öğretim yılında İstiklal Marşımızı Ezbere okuma yarışması ilçe 1.liği, 2016-2017 öğretim yılında İstiklal Marşımızı Ezbere okuma yarışması ilçe 1.liği ve 2.liği, 2016-2017 öğretim yılında Jandarma Konulu Şiir-Anı-Resim yarışmalarında İl.1.liği,2.liği,3.lüğü 2017-2018 öğretim yılında Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışmasında İl ve Bölge 1.lik.leri ve Türkiye Yarışmalarında Akşehir Belediyesi Özel Mansiyon Ödülü.

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Bolu -Yeniçağa arasında her yarım saatte ve saat başlarında(Saatte iki kez) karşılıklı olarak minibüs seferleri mevcuttur. Yeniçağa D-100 üzerinde bulunduğundan ulaşım zorluğu yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçemizde ev kiraları 350 TL ilâ 500 TL arasında değişmektedir. Yeniçağa´da kiralar aylık olarak alınmaktadır.2017 yılında doğalgaz şebekesi ilçeye tesis edilmiştir. Evlerin çoğu doğalgaz ile ısıtılmaktadır.Kışın kar yağışlı ve soğuk; yazın ise gündüz sıcak, gece serindir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Yeniçağa ilçe merkezinde,Camiatik Mahallesinde, E-80 ve D-100 karayolları üzerinde bulunmaktadır. Bolu il merkezine 35 km, Ankara il merkezine 150 km,İstanbul´a 300 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol,voleybol,folklor...
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : AB ERASMUS PLUS-Atık Pil Toplama projesi,Trafik Projesi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : AB ERASMUS PLUS ''Rol yapar,öğrenir çocuklar''-BARCELONA/İSPANYA-Ekim 2018